nieuws
  • Nieuw in de Sensation-familie: de Junior, een 15" zadel voor kids
  • Kijk hier voor de laatste nieuwtjes over de Sensation
  • Kijk hier voor meer informatie over de Skito

Bettie, Paardsparadijs, België:

“Na zowat alles wat er boomloos op de markt was uitgeprobeerd te hebben, kocht ik in november 2007 m’n eerste Sensation zadel. Ik was al jaren op zoek naar ‘het’ zadel voor één van mijn favoriete ijslandse merries (bergaf-rugje, geen schoft…) Ieder boom-zadel eindigde na een flinke galop op haar hals… en de Sensation bleef zitten. Voor zowel ruiter (superzachte en toch dressuurmatige zit) als paard een sensatie! Ik vind dat het zadel best ligt op ijslanders met weinig schoft en geen al te geprononceerde ruggengraat.

Daar er nogal eens geruzied werd wie er op het zadel mocht heb ik er nu een 2de handse bij!”

 

Petra Heller, Sauwerd:

"Ik heb nu al een aantal jaar het Sensation zadel. Ik gebruik hem voor al mijn drie paarden. Het is echt een super zadel. Het zit heerlijk zacht en helpt je ook om in de goede houding te blijven zitten. Je kunt namelijk de beugelriemen verplaatsen naar achteren en voren. Het zadel is heel licht, dat vind ik een groot voordeel. Maar de druk van mij als ruiter wordt ook goed verdeeld in combinatie met de skitopad. Het enige nadeel is dat het zadel niet geschikt is voor paarden met hoge schoften. Bij een hoge schoft ligt deze te weinig vrij bij dit zadel. Voor IJslanders, Haflingers en andere ronde paarden is het een echte aanrader. Voordeel is dat je het zo op ieder paard kan leggen, het past bijna altijd." 

Wanda kocht het zadel 2dehands, ook haar respons spreekt voor zich:

'Ik ben zeer tevreden over het zadel. Vindt het zadel super lekker rijden en het ligt stabiel op mijn vrij ronde ijslander met weinig schoft. Ook mijn paard is tevreden, hij loopt er goed onder. En ik vind het ook erg prettig dat het zadel zo licht is. Kortom; ideaal zadel!

Groet,
Wanda